Δεν μου πέρασε καν απ΄ το μυαλό ότι ίσως να είναι κάτι σοβαρό και αφελώς έκανα ¨πλακίτσα". Εύχομαι να είναι όλα καλά και ζητώ μια τεράστια συγνώμη για το άστοχο χιουμοράκι.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Σοφία, καλά το σκέφτηκες. Καλύτερα αύριο. Περιμένουμε νέα.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
Καλησπέρα αγαπημένοι μου συνοδοιπόροι
Αρχικά να πούμε χρόνια πολλά στον admin μας αγγαθανάκι πολύχρονος και πολύχρωμος, γερός και ευτυχισμένος και ό,τι άλλο επιθυμείς να το 'χεις
Και πάμε στα δικά μου όπως σας ενημέρωσε η Σοφία μας έκανα δύο αξονικές χθες πήρα τα αποτελέσματα που δείχνουν ότι έχω υγρό στον πνεύμονα εξού και ο έντονος οξύς πόνος κατά την αναπνοή και υπάρχουν ευρήματα στο αριστερό νεφρό ς μάλλον λόγω της λοίμωξης. Δεν έχει αναγνωσθεί ακόμα το cd θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες πχ ποσότητα του υγρού στον πνεύμονα...
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας
Επειδή πάντα σας διαβάζω γέλασα πάρα πολύ με το αστείο σου Κώστα, γιατί θυμήθηκα κάποτε που γλίστρησα στη σκάλα στο σπίτι μου, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία κάποια στιγμή θα θυμηθώ να σας την πω
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Καλά που έχουμε την αρχόντισσα της ενημέρωσης!
Admin, να χαίρεσαι τ’ όνομά σου
Ντιάνα, εννοείται πως θα ξεπεράσεις εύκολα το πρόβλημα υγείας σου. Σιγά μην σε πτοήσει λίγο υγρό. Του τραβάς μία εξάτμιση κι΄ έγινε συννεφάκι ψηλά στον ουρανό. Άλλωστε αν πεισμώσεις, σίγουρα ανεβάζεις θερμοκρασία !