Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από brazil » Πέμ Ιαν 08, 2026 4:41 pm

:emojis-19: :emojis-19:
Ρέθυμνο ήμουν! Και έχω πάει πολλές φορές στο παρελθόν σε όλους τους νομούς της Κρήτης αλλά πρώτη φορά γύρισα σε μέρη όμορφα, έφυγα από τις πόλεις, πήγα στη φύση που τόσο μου αρέσει !hearteyes!
Με πότισαν πολλές σπιτικές ρακές και κρασιά δικά τους, με περιοποιήθηκαν με αμιγώς φυτική ελληνική και τοπική κουζίνα, το είχα πολύ ανάγκη να περάσω πιο οικογενειακά την πρωτοχρονιά.

ΥΓ. Μου έδωσαν να πάρω και μαζί τα αποστάγματα να έχω να πίνω. Χαρούμενη brazil :emojis-8: Ελάτε να σας φιλέψω ένα ποτηράκι με ό,τι τραβάει η όρεξή σας

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Πέμ Ιαν 08, 2026 8:05 pm

Συνειρμικά, μου θυμίζει μια ιστορία με ρακή και Κρήτη από πολύ - πολύ παλιά! Τότε, μετά από συνάντηση στο Mall, είχε εξαφανιστεί η ρακή που είχαν φέρει πεσκέσι, οι τότε Κρητικές φίλες μας. Μετά όμως από δυσκολότατη έρευνα ενός μηνός, είχε βρεθεί ο ένοχος. Δυστυχώς ο παλιός μας admin (σε άλλο forum), έχει διαγράψει τα σχετικά στοιχεία και εγώ, περιέργως, δεν τα έχω κρατήσει σε αρχείο.
2321.jpg
2321.jpg (5.25 KiB) Προβλήθηκε 330 φορές
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Πέμ Ιαν 08, 2026 11:13 pm

μπρε συ!!! ηντα πες μωρε;;; στο ρεεεθεεεμνοοοουυυςςςς;;;; στο λοοοοοοογοοοο σοοουυυ; :emojis-12:
εεεε μααα μωωωρεεεεε :grin:
αυτο ελειπε να μη σου δωνανε και μαζι! καλιτσουνια μωρε σου δωσανε μαζι ή; :nose_pick: κανα κρητικο σου βρηκανε ή καταφερες να γλυτωσεις; :emojis-12:
εβιβα μωρε περα ποδες :grin:

εχω να παω στην κρητη πολλα χρονια... 11 νομιζω. αλλα δεν θελω να παω οπως ειμαι τωρα. προτιμω να μου μεινει η εικονα που εχω οπως ημουν τοτε (εκτος απο αυτα που ειπα παραπανω και συμφωνησε ο φιλος Κωστας :grin: )

τωρα το αλλο περιστατικο.. δεν το γνωριζω :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιαν 09, 2026 11:54 am

κώστας έγραψε:
Πέμ Ιαν 08, 2026 8:05 pm
Συνειρμικά, μου θυμίζει μια ιστορία με ρακή και Κρήτη από πολύ - πολύ παλιά! Τότε, μετά από συνάντηση στο Mall, είχε εξαφανιστεί η ρακή που είχαν φέρει πεσκέσι, οι τότε Κρητικές φίλες μας. Μετά όμως από δυσκολότατη έρευνα ενός μηνός, είχε βρεθεί ο ένοχος. Δυστυχώς ο παλιός μας admin (σε άλλο forum), έχει διαγράψει τα σχετικά στοιχεία και εγώ, περιέργως, δεν τα έχω κρατήσει σε αρχείο.
2321.jpg
:emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: δεν το θυμάμαι αυτό, θυμάμαι την κολοκυθόπιτα του ΠΜ79 από εκείνη τη συνάντηση, δεν έπινα αλκοόλ τότε - αθώα χρόνια :lol: :lol:

Αλλά τι ωραία που βρήκες τη φωτογραφία μου Κώστα :emojis-4:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιαν 09, 2026 5:34 pm

agathan έγραψε:
Πέμ Ιαν 08, 2026 11:13 pm
αυτο ελειπε να μη σου δωνανε και μαζι! καλιτσουνια μωρε σου δωσανε μαζι ή; :nose_pick: κανα κρητικο σου βρηκανε ή καταφερες να γλυτωσεις; :emojis-12: :grin:
Κατέβηκα στο νησί με δικό τους Κρητικό, ήμανε πιασμένη =lovetogether=

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Ιαν 09, 2026 5:43 pm

Κι’ όμως! Έψαξα στα αρχεία της τότε εφημερίδας «Κεπακιακά Nέα» και βρήκα την ιστορία που δεν θυμάσαι και μάλιστα σε έκτακτο παράρτημα!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ 16.jpg
ΕΚΤΑΚΤΟ 16.jpg (52.39 KiB) Προβλήθηκε 333 φορές
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Παρ Ιαν 09, 2026 6:57 pm

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19:
Καλέ φαίνομαι τέλεια ως διαρρήκτρια :ninja:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Παρ Ιαν 09, 2026 8:34 pm

Λες ν΄ αλλάξεις avatar;!

2321.jpg
2321.jpg (5.25 KiB) Προβλήθηκε 319 φορές

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Σάβ Ιαν 10, 2026 12:48 pm

Να σου πω, μου αρέσει και το καινούργιο μου, το άλλο το έχω συνδυάσει με εκείνα τα χρόνια, είμαι διαφορετική τώρα. Ευχαριστώ για την επιλογή όμως :emojis-4:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Ιαν 10, 2026 3:19 pm

@onion20@

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες