Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Παρ Μαρ 13, 2026 11:48 pm

τι γινεται εδω γυρω; :nose_pick:

Ενταξει τωρα! η λιστα πηρε εγκριση απο τον Κωστα οποτε προχωραω πιο σιγουρος! :grin:

Εχτες τα λεγαμε και με την ψυχολογο (της ειχα στελει μηνυμα οταν εγινε το περιστατικο και περιμενε να της πω πως εξιληχθηκε), της ελεγα για το τι κινησεις εχω κανει και συζητουσαμε πως θα προχωρησω και οπως ειπε την εντυπωσιασε το ποσο αμεσα κινητοποιηθηκα (μαλλον οπως και σενα brazil) :emojis-12: επρεπε να της πω "σε τα μας; τζαμπα τα χουμε τα γαλονια;" :emojis-12:

Δεν με νοιαζει τοσο πολυ να ξεκουραστω, ισως για λιγες μερες ακομα.. με ενδιαφερει να εχω εστω κατι μικρο για να συνεχισω πιο "στρωτα". εστω και μερικη απασχοληση :nose_pick:

σεις καλα; σας εχω παρει μονοτερμα :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Μαρ 14, 2026 1:10 pm

Δεν μας έχεις πάρει μονότερμα, μπακότερμα παίζουμε. Και για όποιον δεν ξέρει τι είναι το μπακότερμα, είναι ένα παλιό παιχνίδι που δύο ομάδες αποφάσιζαν να βάλουν ένα κοινής επιλογής τερματοφύλακα και έπαιζαν και οι δύο μεταξύ τους εναντίον του, να του βάλουν δηλαδή γκολ, σ' ένα τέρμα που ήταν κοινό και για τις δύο ομάδες Έτσι και σε μας, ο τερματοφύλακας είναι η μελλοντική σου δουλειά και όλοι εμείς προσπαθούμε να σκοράρουμε!.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Μαρ 14, 2026 2:03 pm

Εμείς καλά, εσείς καλά, όλοι καλά, όλα καλά και καλύτερα εύχομαι 😀😀😀
Αγγαθανάκι, η καλή ψυχολογία, τα γαλόνια που δεν τα κουβαλάς τζάμπα, η γρήγορη κινητοποίηση, όλα θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα, είμαι σίγουρη, και μετά θα πιαστούμε να χορέψουμε έναν καλαματιανό να το γιορτάσουμε 😉😂😛 καλή δύναμη 💪😀
Χαιρετώ σας και φιλώ σας 😊😘👋
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Σάβ Μαρ 14, 2026 7:30 pm

Εν τω μεταξύ το γράφω κι εδώ μήπως και δεν κοιτάτε ορισμένοι το μπαράκι... έπαιξε αφιέρωση για να πάρεις δύναμη, ό,τι τραγούδι που αναφέρει στον τίτλο άγγελο και μου 'ρθε, το έβαλα :emojis-11:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Μαρ 15, 2026 1:31 am

Που το θυμηθηκες το μπακοτερμα;;;;; Εχω να το ακουσω 20-25 χρονια σιγουρα!
Συνηθως εγω ημουν ο τερματοφυλακας παντως :emojis-12:

Ντιανα το να χορεψουμε λιγο δυσκολο το κοβω... μηπως να κανουμε κοντρες με τα αμαξιδια; πιο κοντα στην πραγματικοτητα μου ακουγεται :emojis-11:

Brazil πρωτον σ'ευχαριστω, δευτερον αμα δεν το λεγες και εδω, δεν θα επαιρνα χαμπαρι τετοια ωρα που μπηκα :grin: :nose_pick:

Εψε το απογευμα ειχα ενεση, οποτε σημερα ειμαι λιγο πεσμενος... αν και εκανα πολλες δουλειες. :nose_pick:

σεις που γυρνατε; :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Μαρ 22, 2026 3:05 pm

Χαίρετε χαίρετε 😀😀 τι κάνετε; Πώς είστε; Και κυρίως πού είστε; 😀😀 Όλοι καλά; Όλα καλά; 😀
Εμείς εδώ στα κεντρικά τα ίδια 😛😛 αγγαθανάκι τι γίνεται;; Πώς τα πας; Πώς είναι η κατάσταση; 🤔
Εύχομαι να είστε όλοι καλά και όσο καλύτερα γίνεται 😊😊

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Μαρ 22, 2026 4:45 pm

καλως τινα την περδικα που ... ρολαρει λεβεντικα :grin:
εδω τα πραγματα πανε σχετικα καλα :nose_pick:

Απο την μια μου εχει φυγει ενα μεγαλο βαρος που εφυγα απο κει.. ειναι σαν να εχουν περασει 2-3 μηνες και οχι 2 εβδομαδες

Απο την αλλη, εχω στειλει μια αιτηση για δουλεια, αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα. Θελω να ξαναγραψω το βιογραφικο μου για να φαινονται καλυτερα καποια πραγματα :nose_pick:
Επισης εχω κανει οτι αιτησεις ειναι, και εχω παρει και στα κεκ για να με ενημερωσουν για οτι voucher βγει.

Απο την παραλλη, εχω ξεκινσει ολες τις διαδικασιες για τα ΚΕΠΑ. Την πεμπτη εκανα μαγνητικες και αυριο θα παρω τα αποτελεσματα και την παρασκευη μου εκανε εξεταση η νευρολογος και της εδωσα ενα μινι ιστορικο. Αυριο εχω ραντεβου και με οφθαλμιατρο και μεθαυριο εχω ραντενβου με ουρολογο,

πως με βρισκετε; :emojis-11:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Μαρ 22, 2026 10:14 pm

Σε βρίσκουμε δραστήριο, ετοιμοπόλεμο και ελαφρύτερο (μιας και σου έφυγε ένα μεγάλο βάρος) 😀😛
Πέρα από την πλάκα, καλή συνέχεια σε όσα ακόμα έχεις να κάνεις στο ιατρικό κομμάτι και εύχομαι με το καινούργιο βιογραφικό που ετοιμάζεις να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται στην εύρεση εργασίας 😊

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Δευ Μαρ 23, 2026 4:23 pm

Μπράβο ρε συ, άμεση κινητοποίηση, μ'αρέσει! :emojis-10: :emojis-10: :emojis-10:

Οτιδήποτε χρειαστείς και για ΚΕΠΑ μας λες αφού έχουμε εδώ και ορισμένους τακτικούς πελάτες :cry:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Μαρ 23, 2026 8:33 pm

ε μα τώρα, παιζομε; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

πηγα στον οφθαλμιατρο σημερο, καναμε εξετασεις.. απο αυτα που καταλαβα, το αριστερο ματι εχει παρει τα πανω του, ενω το δεξι εχει τα κατω του :nose_pick:

αντε βγαλε ακρη τωρα :nose_pick: :emojis-12:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες