Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Αύγ 02, 2026 3:12 pm

Ντιάνα και να το κάνουμε κουίζ, τέσσερα άτομα θα απαντήσουμε. Ο admin, η Μπραζίλ, εσύ και εγώ. Άρα τι νόημα έχει. Μεταξύ μας αποκλείεται να βρούμε τη λύση, εφόσον όλοι έχουμε αυτή την απορία. Σιγά μη ψηφίσει κάποιος άλλος. Απίθανο μου φαίνεται! @onion35@
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Αύγ 02, 2026 6:32 pm

Καλο μήναααααα :grin:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Αύγ 23, 2026 10:54 pm

Τελειωνει και ο μηηηηηναααας... αλλα απο ζεστα εχουμε μπολικη :nose_pick:

Σεις τι κανουτε; καλα σαστε; :grin:

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Δευ Αύγ 24, 2026 1:06 pm

Καλησπέρα! Όλα καλά από το μέτωπο εδώ, κρατάμε γερά, η ζέστη δεν με πτοεί αλλά μένω όσο περισσότερο μπορώ σε μέρη με κλιματιστικό επειδή better safe than sorry :grin:
Ετοιμάζω διάφορα πράγματα και αυτό με κρατά απασχολημένη, κάτι που βοηθά και την ψυχολογία καθώς είναι projects που μου αρέσουν και ανέλαβα μόνη :emojis-4:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τρί Αύγ 25, 2026 6:05 pm

Εγω με την ζεστα δεν τα παω τοσο καλα, αλλα κραταμε ακομα νομιζω :nose_pick:

Εχω βρει το κολπο... τωρα με την σεροτονινη κοιμαμαι το πολυ 1 το βραδυ και ξυπναω απο μοναχος 7:30 :grin: (εχω το ξυπνητηρι 7:50 και περιμενω να χτυπησει για να παρω αποφαση να σηκωθω :emojis-12: ) οπότε μεχρι τις 8:30 εχω βγει οξω είτε για να περπατησω μονο είτε για να κανω καμια δουλεια και μεχρι τις 10 ειμαι πισω! και δεν με βαρα πολυ η ζεστα :grin:

Οπως και με την ψυχολογο και με τον ψυχιατρο, βαζουμε ραντεβου στις 9-10 το πρωι, οποτε γυρναω πριν αρχισει η πολυ ζεστα :grin:

Τωρα που το ειπα.. ο ψυχιατρος.. φοβερος. Μπορουμε να καθομαστε να τα λεμε με τις ωρες! :emojis-15:
Η ψυχολογος, δεν θα πω πολλα. Σπουδασε στην Κρητη. Αυτο τα λεει ολα νομιζω :emojis-11: :emojis-11: :emojis-11:

Να μην ξεχασω, την Δευτερα πηγα "εκδρομη" μεχρι το δημαρχειο που ειναι η προνοια. Μου ειχαν πει να περασω να δουν την αποφαση του ΚΕΠΑ, μηπως και μου αναλογει κατι... αλλα αφου δικαιουμαι συνταξη, πολυ δυσκολη. Τελικα ο φιλτατος ειχε αδεια, οποτε θα ξαναπαω απο βδομαδα.
Σε ολη την διαδρομη πηρα 4 λεωφορεια. 2 πηγαιμο, 2 επιστροφη. Αλλααα τι ειχε ο Αγγελος ο τετραπερατος; :emojis-12: την καρτα για τα αστικα και εμπαινε τζαμπα! :grin:
Ομως ηταν καπως διαφορετικα τα πραματα... εβλεπαν οι οδηγοι την καρτα και ειχαν πιο ομορφη συμπεριφορα. Ο ενας, επειδη το λεοφωρειο ηταν γεματο, ειδε την καρτα και μου ειπε να βγω και να μπω απο την αλλη πορτα που ειχε λιγοτερο κοσμο για να μην ταλαιπωρουμαι. Δεν ξερω.. μου αφησε κατι θετικο αυτο... :nose_pick:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης