Καλό μεσημέρι και βέρι ξεκούραστο για όλους έ;
Παιδιά γύρω μας συμβαίνουν Τ Ε Ρ Α Τ Α......
Χθές πήγα κι΄έκανα την 6μηνιαία ενεσούλα για την οστεοπώρωση. Πήρα και τα φαρμακάκια που πρέπει δοκιμαστικά (και βλέπουμε) , ήρθε και η φίλη μου και πήγαμε καφεδάκι θάλασσα. Καταλήξαμε εκείνη κι΄εγώ μάρτυρες κατηγορίας για ένα ΚΤΗΝΟΣ ,που πατούσε ανελέητα ένα γλάρο και κλωτσούσε συνέχεια το κοριτσάκι που έτρεξε να σώσει τον γλάρο.....
Ο γλάρος πέθανε- ο εισαγγελέας έκοψε χοντρό πρόστιμο στον ''τύπο τον ηλικιωμένο'' , το κοριτσάκι στα επείγοντα γιατί έπαθε κρίση άσθματος .....η φίλη μου η Σοφία κι΄εγώ , στη διάθεση της Αστυνομίας για τα περαιτέρω.....
Μέρα γεμάτη ήλιο , θάλασσα και κόσμο......
Κι΄ ο ανωμαλάρας βιαιοπραγούσε. Αν ήταν σκοτάδι κι΄έπεφτε στα χέρια του παιδάκι ανήμπορο ....ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ;;;;
Ακόμα τρέμουμε απο οργή ...και απορώ όταν δίνοντας τα στοιχεία μας στους Αστυνομικούς (ήταν και το κτήνος παρόν ) , πόυ βρήκα ψυχραιμία και δεν ρίχτηκα να τον ξεσκίσω... Αυτά τα νέα έχω για την ώρα κι΄ελπίζω όλοι να είστε καλύτερα εκεί που είστε. Σας σκέφτομαι ....και τα λέμε ....
Δυστυχώς, κυκλοφορούν ανάμεσά μας άτομα, που τώρα τελευταία σηκώθηκαν στα δυο τους πόδια!...
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.
δεν τον ενημερωσε κανεις οτι το να ανηκεις στο ανθρωπινο ειδος εχει και υποχρεωσεις;
αν δεν του αρεσει, να τον στειλουμε στην ζουγκλα μαζι με τους υπολοιπους πιθηκους.
το παιδακι ειναι καλα; οι γονεις του εριξαν μια μηνυση στον ψυχανωμαλο;
Παρασκευή με τσαγάκι εδώ , γιατί όλη τη νύχτα μαρτύρησα... Αzathioprine με διέλυσε. Πείραμα τέλος , δεν τη δέχεται ο οργανισμός μου.
Κι΄ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ... Μου τηλεφώνησαν απο Αστυνομία , να είμαι εκεί την Τρίτη και γίνουν τα διαδικαστικά για το ΚΤΗΝΟΣ (με το γλάρο και το κοριτσάκι ) .
Αχ επιτέλους... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα λέμε ως τότε , αλλά θα σας ενημερώσω και την Τρίτη για την έκβαση της υπόθεσης .
Να είστε όλοι όσο καλύτερα μπορείτε .
Καλημερα σε ολες και ολους!
Ειστε καλα;
Καλα να ειμαστε ολοι!
Αυριο εχει μια ημεριδα εδω στο κεντρο για την πολλαπλη σκληρυνση, με ομιλητες νευρολογους, φυσιατρους, φυσικοθεραπευτες. Θα περασω το λινκ στη γενικη συζητηση, οσοι θελετε να το παρακολουθησετε live.
Αυτα απο εδω...
Να εχουμε μια ομορφη μερα!
Σοφια, με προλαβες!
Μακαρι να πληρωσει ακριβα ο,τι εκανε!
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
Φιλαράκια μου γειά σας άκουσα κάτι για κλωτσιές άμα θέλετε είμαι πρόθυμη να βοηθήσω.
Agathan αύριο θα φτιάξω το τσάι σου αν δεν μου πετύχει μην με μαλώσεις.
Ντιανούλα δεν έφυγες καθόλου απο τα σπα?
Φιλί στους υπόλοιπους της παρέας μας να φύγουν γρήγορα οι πονοκέφαλοι , οι μελαγχολίες και όλα τα βέρι που μας τυρανάνε όλους
Καλημεραααα!
Που δεν τη λες δηλαδη....για μενα.
Ηθελα να δειτε live την ημεριδα για την Π.Σ.
Αλλα μπαρμπουτσαλα... σκ@τουλες!
Το λινκ δεν λειτουργει
Οι συναστριες εναντιον μου τελευταια
Θα μετακομισω, θα παω αλλου
Δεν εχω τοπο, δεν εχω ελπιδα....
Μα που να παω...;;;;;;;;;;;;
Βικυ!!!!!!!που εισαι;;;;;;;
ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!!!!
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward