Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Mιμικαμ

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από Mιμικαμ » Κυρ Μαρ 26, 2017 12:08 pm

Πολλες πολλες καλημερες στις ομορφες και τους ομορφους που ολο και αυξάνονται :emojis-10: ενα καφεδάκι ευχαριστως με πολλα συνοδευτικα παρακαλω κοριτσια, μηπως και δυ ναμωσω και σταματισουν οι τουμπες που τελειωμο δεν εχουν :emojis-14: :emojis-18: την εφαγα εχτες αλλη μια ετσι για να μην ξεχνίομαστε :emojis-19: μεσα στο σπιτι παρακαλω, επεσα με τον π@@ω, τωρα δυσκολεύομαι και να καθησω :emojis-19: α κατι δεν παει καλα, χρειάζομαι επειγόντως ξεμάτιασμα και πολλα σκορδα για κολιέ :emojis-19:

Φιλια και να έχετε ολοι μιαν ομορφη και ηρεμη ημέρα :grin: :grin: :grin: :emojis-8:

Καλως τονΧαριτωνα, κιαλλος φιλος απο τα παλια :emojis-8:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Μαρ 26, 2017 12:11 pm

Νικο, αγαπημενε μου φιλε, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλη χαρα μου δωσες σημερα!!! :emojis-10: πεταω φιλε!!! μου ελειψες τοοοοοσοοοοο πολυ!!!
νομιζω σου εδωσα εγκριση να γραφεις, για δοκιμασε να δουμε τι γινεται μεχρι να ξυπνησει το αγγαθανακι :emojis-19:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Κυρ Μαρ 26, 2017 12:21 pm

Μιμικαμ,αμαν βρε κοριτσι.....παλι επεσες??Φφφφφφφφφφφ
Ξεματιαστρα και σκορδα εφτασαν
ΕικόναΕικόνα
Νικοοοοοοοοο καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!! @onion24@ @onion24@
Βολεψου και ολα θα τακτοποιηθουν!!!!! :have_a_nice_day:
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

Χαρίτωνας15

Δημοσίευση από Χαρίτωνας15 » Κυρ Μαρ 26, 2017 12:36 pm

Ντιάνα μου κι εγώ χάρηκα πολύ που σας ξαναβρήκα, πολύ σας πεθύμησα.
Βίκυυυυ καλημέρα κοριτσάρα μου, ήδη νοιώθω σαν στο σπίτι μου ένα πράμα.
Μιμίκα έναν αγιασμό και γρήγορα και πρόσεχε μέχρι να ρθεί. Πολλά περαστικά σου εύχομαι, τι ατυχία κι εσύ βρε κορίτσι μου.
Τι έγινε βρε, πως καταφέρατε να σκαρώσετε τέτοιο φόρουμ μανι-μανι?

Καφεδάκι δεν θα πάρω προς το παρόν γιατί ο Χαρίτωνας μου έχει ήδη φτιάξει μια ωραία φραπεδιά και αμέσως μετά η συζυγάτα ενα διπλό μερακλήδικο με κάμποσες φουσκαλίτσες, βρε μπας και κάτι θέλουν να μου ζητήσουν;

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Μαρ 26, 2017 12:46 pm

Να ναι καλα ο agathan που το φτιαξε και δοξα σοι στην προνοητικοτητα που ειχαμε να μην χασουμε επαφη μεταξυ μας! Το ξεραμε οτι η διαγραφη μας πλησιαζε και λαβαμε τα μετρα μας!! Και παλι πρεπει να ευχαριστησω το αγγαθανακι γι' αυτο!
Φιλουθκια σε ολη την οικογενεια Νικο, ιδιαιτερως στο Χαριτωνα !

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Κυρ Μαρ 26, 2017 12:52 pm

Νικο...
Μηπως θελουν επειγοντως διακοπες;;;
Μηπως θελουν το καρνε των επιταγων;;;
Ή μηπως θελουν απλα να σε περιποιηθουν;;; @onion20@
Μαλλον το τελευταιο.... :emojis-8:
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Κυρ Μαρ 26, 2017 3:01 pm

:emojis-10: Νικο καλωσηρθες!!!!ολη η καλη παρεα μαζευεται σιγα σιγα!!ςειστε καλα? Ο Χαριτωνας πως παει? Μιμικα μου εκτος απο ξεματιαγμα δεν το συζητάς λιγο και με το ντοκτορα σου αυτο το θεμα?μου φαίνεται η ταλαιπωρία του τελευταίου καιρου δεν σου έκανε καλο!αντε αλλο κακο να μην σε βρει κ να μη μας ευρει γενικα!
Υγ. Ο Billios λειπει απο το φορουμ και η Λιτσα!απο οσους θυμαμαι εγω...καλημερες σε ολους!
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Μαρ 26, 2017 6:29 pm

Ό,τι κι΄ αν έχει συμβεί με το mssociety και παρ΄ ότι δεν είμαι «διαγραμμένος», αναγνωρίζω πως χρωστάμε σ΄ αυτό και τον δημιουργό του, ένα τεράστιο ευχαριστώ για όσα έγινε αφορμή να μάθουμε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τους νέους φίλους που έγινε η αιτία ν΄ αποκτήσουμε. Είτε με τη θέλησή μας, είτε χωρίς αυτήν πολλοί από εμάς αποχωρήσαμε. Σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να μπαίνουμε σε διαδικασίες σύγκρισης και ανταγωνισμού. Το ζητούμενο είναι να έχουμε ένα χώρο ελεύθερης έκφρασης, συμπαράστασης, υποστήριξης και γιατί όχι και ψυχαγωγίας. Αυτά τα προσέφερε για πολλά χρόνια το προηγούμενο forum και φιλοδοξεί (και μάλλον θα τα καταφέρει) να τα προσφέρει και το allaboutms. Ας προσέξουμε όμως να μην είμαστε άδικοι!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Μαρ 26, 2017 7:09 pm

Εγω παντα θα ειμαι ευγνωμων στο προηγουμενο φορουμ για τους φιλους που προσθεσα στη ζωη μου!
Και μακρια απο μας οι κατηγοριες και οι αδικιες! Δεν ειμαστε γι' αυτο εδω, ουτε δημιουργησαμε το all about ms για αλλο λογο παρα μονο για να εχουμε ενα φιλοξενο χωρο να μαζευομαστε, να μιλαμε, να συζηταμε τα προβληματα μας και κυριως να ενημερωνομαστε για την σκληρυνση που αποτελει και τον πρωταρχικο σκοπο μας! :emojis-3:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Κυρ Μαρ 26, 2017 7:40 pm

Έτσι ακριβώς!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες