Το τουρουρουρουροοουυυ το πηρα απ το γιοκα μου το μικρο που οταν θελει να μου σφυριξει κατι ξεκιναει "μααααναααα τουρουρουρουροοουυυυ, φτιαξε χυμοοοο!!!!"
αν και νομιζω πως και καπου αλλου το πηρε το ματι μου
Για την ωρα καλη η σακελλαριου αργοτερα θα δειξει
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward
αμα θεμεεε δωωω μεσαααα γινομαστε και πολυ κυριλατοι να 'ουμ'
ειμαστε στο σωμα των πραγματικων και ισχυει η αντιμεταθετικη ιδιοτητα, οποτε καντε το και 25*2
εγω παραμενω 31 που ειναι πρωτος αριθμος και δεν με νοιαζει τι λετε
αυτο ειναι και η απαντηση στο "εισαι μεγαλο νουμερο" "ναι... αλλα ειμαααιιιι ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ"
ξερω ξερω, μονος μου το λεω, μονος μου το χαιρομαι. αλλα δεν με νοιαζει!
31;;;;;;;;;;;;;;;;Θα χειροκροτησω, δεν κρατιέμαι
Φέρτε μου νερό να ξεδιψασω και μια πέτρα για να ξαποστασωωωωωωωωωωωωω
Πριν 10 χρόνια, ήμουν...... ααααααααχ βαααααααχ
Τωρα αν ηλικία μου γίνει πυρετός, σκούρα τα πράγματααααααα
Ούτε πυρετοοοοοοοοος
Φφφφφφφφφ
Αλλαγή θεματος, δεν με συμφερει.....
Ο καιρός στρώνει εδω, ζεστανε λιγουλάκι
Βρε Άγγελε τη Βίκυ μας, το μικρό μας βρήκες να μεγαλώσεις? Μη μου τα χαλάτε εγώ το Βικούλι μιά ζωή θα το βλέπω μικρό, βρε ο κόσμος να χαλάσει..
Ένα απογευματινό φραπεδάκι, πριν πιάσω δουλειά στην αυλή μου, θα το ρούφαγα ευχαρίστως.
Σεφταλιές? Λέω να φτιάξω το ΣΚ επειδή θέλουν χρόνο και αγάπη, κοπιάστε αδελφάκια μου.
Φιλούθκια.
Καλησπέρα!!!δεν ξέρω πώς, αλλά θυμηθηκα μια πολύ ωραία παράσταση που είδα πριν πολλααααά χρόνια, με την Α.Παναγιωτοπουλου, και το χαρακτηριστικό τραγούδι της κουτσομπολας που έλεγε σ'αυτή. Το βρήκα και το ανεβάζω να μαθαίνουν και οι νεότεροι...κάτι 30ρηδες λέμε... δε βαριέσαι, τι 30, τι 40, τι 50!!!δεσποινίς ετών 39!!!οξω τα καλοκαίρια!!! Αλλά θέλω να τα ξέρω όλα!!!
Νικο, δεν με μεγαλώνει ο agathan, από μόνη μου το εκανα....
Τωρα πώς και γιατί, μη ρωτας, εγινε
Λάθη όλοι κανουμε
Εσύ μικρή να λες και είμαστε κομπλέ.... και όποιος άλλος το επιθυμεί, ευπρόσδεκτο
Ενημερωτικά σας λέω ότι, καμιά φορά, αραιά και που, όσο πατάει η γατα,ένα τσικ, ένα τόσο δα κουτσομπολιό το κανω...... εεεεεε κοινωνικό σχόλιο όπως πολύ σωστά είπε ο agathan
Αυτά, αν δεν τα ξαναπούμε, καληνύχτα μας συγκάτοικοι.