Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Σεπ 16, 2017 10:41 am

Και ποια ειναι τα γνωστα δηλαδη;;;; :have_a_nice_day:
Αναφορα ατακα και επιτοπου! :grin:
Για τα υπολοιπα κρατω επιφυλαξεις ....αλλα τα μυαλα στα καγκελααααα :grin: :grin:
(του νευροκομειου...του ψυχιατρειου....δεν παιρνω ορκο :nose_pick: )
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Σεπ 16, 2017 11:55 am

Άγγελε, είχα μπει στο forum σαν απλός επισκέπτης χωρίς να κάνω σύνδεση σαν μέλος και είχα πλήρη πρόσβαση στην ενότητα "καθημερινότητα". Μόνο που δεν μπορούσα ν΄ απαντήσω σε θέματα. Προσωπικά δεν με πειράζει, αλλά υποτίθεται πως η ενότητα αυτή είναι μόνο για τα μέλη. Έχει αλλάξει κάτι και ως συνήθως δεν το έχω πάρει είδηση;
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Σάβ Σεπ 16, 2017 2:15 pm

να σας βαλω μια πορτα σαν του σουπερ μαρκετ που σε βλεπει και ανοιγει αμοναχια της; :emojis-12: :nose_pick:

το μονο που αλλαξε ηταν οτι αποφασησαμε να μεινει ανοιχτο για χαρη προσβασιμοτητας απο ολους. το θεμα μας μονο ειναι τι θα γινει με το καφενειο, ας το αφησουμε ετσι για τωρα και βλεπουμε.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Σεπ 16, 2017 2:52 pm

Καλή ιδέα! Όσο για το καφενείο δεν λέμε και τίποτα τόσο ιδιαίτερο που να πρέπει να παραμείνει κρυφό, οπότε νομίζω ότι έτσι είναι μια χαρά. Άλλωστε ο επισκέπτης επιλέγει τι θα διαβάσει ή θ΄ ακούσει.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

kely

Δημοσίευση από kely » Σάβ Σεπ 16, 2017 3:11 pm

:emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: Eίδα πόρτα ανοιχτή και μπήκα :emojis-10: γειά σας γειά σας γύρισα απο τα βουνά επανήλθα στον πολιτισμό :emojis-9: σας διαβάζω απο χτες και έχω ψοφήσει στα γέλια :emojis-1: που και που όταν ερχόταν κανένα παιδί με έβαζαν στο ιντερνετ και ψιλομάθαινα νέα σας αλλά για να γράψω δεν υπήρχε περίπτωση απο το κινητό :emojis-17: μου λείψατε και ελπίζω να σας έλειψα :emojis-2: φέρτε μου καφεδάκια πρωινάκια και 'οτι άλλο έχει ο καφενές γιατί έχω πάθει στέρηση @onion14@ φιλιά και καλώς σας βρήκα.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Σεπ 16, 2017 4:27 pm

Βρε βρε βρεεεεεε!!!!!!! :emojis-1: :emojis-1: καλως τα ματια μας τα δυο!!!! :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: :emojis-4: επεστρεψες στον πολιτισμο;;;;; :emojis-10: μπραβοοοο!!! :emojis-1: μεχρι τωρα δηλαδη ησουν απολιτιστη;;; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!! :emojis-19: ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!! :emojis-2:
Ελα, απογευματινο καφεδακι και γλυκακι! Με αγαπη! -cafecup- !cake3!

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Σάβ Σεπ 16, 2017 6:01 pm

Κωστα το ειχα κλεισει στην αρχη γιατι υπεθεσα οτι καποιοι μπορει να μην ενιωθαν ανετα. οπως και να το κανεις το καφενειο κτλ ειναι πιο "προσωπικος" χωρος. αλλα οσο περναει ο καιρος βλεπω οτι δεν υπαρχει λογος να τα "κρυβουμε" ολα αυτα.

βρε βρε βρε το κοριτσι μας το τσαχπινικο ηρθεεε :grin: :grin: :grin:
τι ειδες μωρε πορτα ανοιχτη και μπηκες; το κλειδι σου τι το κανες;;; :emojis-17: :emojis-11:
μου φαινεται θα σας βαλω με αναγνωριση προσωπου την πορτα γιατι θα με σκασετε!!! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

σε ποια βουνα και λαγκαδια γυρναγες και ειχες χασει επαφη με τον πολιτισμο;;; :emojis-12: :emojis-12:
καλα εκανες οπως και να χει, ειδικα αμα απεφυγες την ζεστη :dizzy: :dizzy:

αντε να μαζευομαστε, να γινουμε πολλες :grin: :grin: :nose_pick: :nose_pick: :emojis-12: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Σάβ Σεπ 16, 2017 7:07 pm

Δεν ήξερα που αλλού να βάλω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες

https://www.scribd.com/document/3589747 ... ing-Colors

(οι φωτογραφίες είναι από τη συλλογή "χρώματα" που περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες)

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Σεπ 17, 2017 12:24 am

Πολυ ομορφα ολα, Κωστα!! Πανδαισια χρωματων!!!!!!!!! :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
Αγγελε, την αναγνωριση προσωπου να την αποφυγουμε καλυτερα....μπορει να μεινουμε αποξω μερικοι!!! :nose_pick:
Κελυ, καφε ζητηξες, γλυκο ζητηξες, τσακιστηκα να στα φερω και συυυυυ αφαντηηηη!!! :emojis-17: θα το θυμαμαι αυτο!!! :emojis-7:
Καληνυχτα μορφονιες και μορφονιοι! :have_a_nice_day:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Κυρ Σεπ 17, 2017 11:14 am

Καλημερα, καλη Κυριακή και χρονια πολλα στις εορταζουσες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Σοφια μας, χρονια πολλα, χρονια καλα και ευτυχισμενα!!! :grin:
Σημερα το καφεδακι σερβιριζεται εδω, γιατι πολυ μου αρεσει :grin:
FB_IMG_1505584046060.jpg
FB_IMG_1505584046060.jpg (78.91 KiB) Προβλήθηκε 1851 φορές
Περαστε και απολαυστε! :grin:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες