Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Κατερίνα55

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από Κατερίνα55 » Σάβ Απρ 01, 2017 9:41 am

!redrose! !pinkrose! !sundrinks!
Καλημέρα!!!Καλό μήνα !!!! =mylove=
Ήρθα κι εγώ στην "παλιοπαρέα"
Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε σιγά-σιγά!
ΥΓ.δεν μου δεχόταν στο προφίλ το "Κατερίνα55",και έγινα σκέτη Κατερίνα...σνιφ,σνιφ :emojis-21:
“Μην κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει. Αλλιώς, δεν θα γνωρίσεις αυτόν που έρχεται” Καρλ Γιουνγκ

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Απρ 01, 2017 10:20 am

Καλημερα αγαπημενο παρεακι! !sundrinks!
Κατερινα, καλως ηρθες, μας ελειψες! :have_a_nice_day:
Μαρινα, περαστικα φιλεναδα, Σαββατοκυριακο εν οψει, χαλαρωσε και απολαυσε ξεκουραση! !smallheart! !smallheart!
Μιμικα, σ' αφησαμε μονη χθες, θα επανορθωσουμε παραυτα, και για ο,τι χρειαστεις, ειμαι ετοιμοπολεμη @onion7@ :emojis-19:
Βικυ, η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη, να το ξερεις χορευταρου μου =Heart fill with love=
Κελυ, παμε παραλια;;; θα σου κανω χωρο στην ξαπλωστρα και θα κερασω παγωτο! !rofle! διαιτα; τι διαιτα; τι την θες ΕΣΥ την διαιτα;;;;; @onion35@
Αnni μου, αγαπημενη Θεσσαλονικια, θες ειδικη προσκληση καθε φορα για να σε απολαμβανουμε;;; =Heart fill with love=
Kaiti, εσυ που χαθηκες; @onion35@ τι νεα απο Πελοποννησο; ελα, ετοιμαζω καφεδακια! !smallheart! !smallheart! !smallheart!
Αγορια μας, μας εχετε γραψει κανονικοτατα και δεν θα τα παμε καθολου καλα, να το ξερετε!!! :nose_pick: :nose_pick:
Βαγγελη, που ειναι τα ποτα που θα κερνουσες χθες, ε;;;;; χρωστας βραδινο κερασμα, δε θα γλιτωσεις ετσι φτηνα!!! :grin: :grin:
Πανο, εξαφανιστηκες :emojis-16: Περνα κι απ' το καφε καμια φορα, οχι μονο ανεκδοτα, γελαμε κι εδω ενιοτε! :emojis-3: :emojis-3: :emojis-3:
Κωστα και Γιαννη, εσεις κι αν δεν πατατε καθολου!!! Γιατι, ωρε λεβεντες;;; Δεν σας αρεσει το καφεδακι μας;;; @onion35@ αφου, εχουν να μου το λενε, πως το κανω σπεσιαλ! :emojis-3: :emojis-3:
Νικοοοοο!!!! Που εισαι φιλε;;; τι νεα απο Κυπρο;;;; φιλουθκια! :have_a_nice_day:
αγγαθανακι, σ' αφησα τελευταιο, λογω αδυναμιας :emojis-1: να κερασω βυσσιναδα;;;;

Πολυ ορεξατη ειμαι σημερις :emojis-1: Καφεδακια ετοιμα !coffeecup2! !coffeecup4! !coffeecup3! Περαστε!!
Α, και καλο μας μηνα, και προσοχη στις φαρσες! !redrose! !pinkrose! !redrose! !pinkrose!
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Σάβ Απρ 01, 2017 2:54 pm

Κατερινα55 γιατι παραπονιεσαι και απελπιζεσαι; :nose_pick: @onion20@
ντιανα.. φερε την βυσσιναδα αργα και σταθερα χωρις αποτομες κινησεις.. και κανεις δεν θα παθει κακο. :grin: :nose_pick: @onion14@

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Σάβ Απρ 01, 2017 3:04 pm

Αγγαθανακι, μου την ειπες ή μου φαινεται; @onion35@ μηπως προτιμας να την εκσφενδονισω;;; να φτασει νοτια;;; !cocktail1! !rofle!
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Κατερίνα55

Δημοσίευση από Κατερίνα55 » Σάβ Απρ 01, 2017 4:23 pm

Πωπωπωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!ξαναβρήκα την ταυτότητά μου!!!!Σε ευχαριστώ πολύ agathan!!!!
Ντιάνα σε ευχαριστώ για την υποδοχή.Ελπίζω να "κολυμπάμε" σε ήρεμα νερά.
Τα αγόρια που προσκάλεσες,αν θυμάσαι,ήταν πάντοτε ακριβοθώρητα.
Βίκυ,εκείνη τη Μαρίκα που είχες για τις δουλειές τι την έκανες;;;
“Μην κρατάς κάποιον που θέλει να φύγει. Αλλιώς, δεν θα γνωρίσεις αυτόν που έρχεται” Καρλ Γιουνγκ

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Σάβ Απρ 01, 2017 4:31 pm

Καλησπέρα σε ολους!!!Καλωσόρισες Κατερίνα στο απάνεμο λιμάνι που μας ετοίμασε ένας πραγματικος...Άγγελος! :innocent: !(εεε!Εσύ Aggathan, είπαμε, μην την ψωνίσεις, γιατί θα σταματήσουν τα καλά λόγια και θα πάρω το μπαζούκας της Βίκυς!)!Καλό μήνα και προσέξτε μη σας ξεγελάσει κανείς!!!Ντιάνα πραγματι, αν και είχα και κάτι προγραμματισμενο σχετικό με επαγγελματικά για σήμερα, το ακύρωσα για να ξεκουραστω,να γεμίσω μπαταρίες που ψιλοαδειασαν!!!Το Σαβκο είναι ο,τι πρέπει!Αν και μαλλον δεν φτάνει... :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: καλό Σαβκο να έχετε όλοι σας!!! !treeswing!
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Χαρίτωνας15

Δημοσίευση από Χαρίτωνας15 » Σάβ Απρ 01, 2017 7:14 pm

Καλησπέρα απο τη χειμωνιάτικη Λεμεσό.
Κατερίνα καλωσώρισες, σε πεθυμίσαμε, θα μας πεις μας τα νέα σου?
Να καλωσωρίσω και την Κέλυ στη παρέα με πολλές ευχές.
Βαγγέλη πολυχρονος έστω και λίγο καθυστερημένα. Πολλές ευχές σε σένα και σ' όσους αγαπάς.
Ντιάνα μου, τα νέα μου δεν είναι σπουδαία, με παίρνουν και με φέρνουν στις διαπραγματεύσεις, αλλά το παλευω μέχρι να σπάσω και να με δουν απ' την ανάποδη.
Άντε παίρνω τη συζυγάτα για καφεδάκι παραλία μεριά κι έχει ο Θεός.
Χάθηκε η Σοφία Δανάη και χωρίς αυτή νομίζω πως κάτι λείπει. Εύχομαι νάναι καλά το κορίτσι και αν κάποιος μιλάει μαζί της δόστε τα χαιρετίσματα και τις ευχές μου.

ΥΓ Θα γίνω ποιό τακτικός όταν τελειώσω με τα πάρε δώσε με τους δικηγόρους, όμως προς το παρόν σχολνάω στις εφτά και αμέσως τρέχω απο τη μιά συνάντηση στην άλλη. Κουράστηκα αλλά κάνω υπομονή.
Φιλούθκια.

anni

Δημοσίευση από anni » Σάβ Απρ 01, 2017 8:46 pm

Καλώς την Κατερίνα μας!
@onion24@ :emojis-9:
Ντιάνα μου θέλω την ειδική μου πρόσκληση για να πάρω μπρος όπως φαίνεται χαχα :grin:
Φιλιά σε όλους

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Σάβ Απρ 01, 2017 9:30 pm

οχι ντιανακι δεν στην ειπα! για τους γυρω γυρω το ειπα να μην μου την παρουν!!! :nose_pick: :nose_pick: :nose_pick:

μαρινααααα
ειμαι ψωνιο κανω τουμπες
το χω ριξει στις τουλουμπες
@onion29@ @onion29@ @onion29@ @onion29@
που να στο τραγουδησω κιολα :emojis-12:

Mιμικαμ

Δημοσίευση από Mιμικαμ » Σάβ Απρ 01, 2017 9:51 pm

Γεια σας και χαρά σας φιλαράκια αγαπημενα :emojis-1: τι μου κάνετε??? ελπιζω να σας βρισκω ολους σας καλα και δυνατά, καλο μας μηνα και Καλως το Κατερινάκι μας, μας ηρθε μαζι με την Ανοιξη :emojis-17: μας ελειψες κορίτσι αγαπημενο,,,πες μας τα νεα σου, ελπιζω να σε βλεπουμε συχνά στην καινουργια μας φωλια :emojis-1:

Γεια σου Αγγαθανάκι, νασαι καλα που μας μάζωξες στο νεο μας σπιτι :emojis-1:Αλλα πολυ βυσσινάδα πινεις βρε παιδι και εισαι και μονοφαγας, μολις ακουσεις την λεξη, τρεχεις να προλάβεις :emojis-11: ασε κατι τις και για μας, ουφ :emojis-12: :emojis-12:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες