Αφού τίποτα άλλο δε σού΄μεινε να κάνεις.
Ντιάνα , ούφ , σκασμένη είμαι κι΄εγώ ....Ποιοί ''εκεί έξω; '' ...Γιατί εμείς οι ''μέσα'' αλληλοκατανοούμστε;
Όχι όλλοι νομίζω. (;)
Είναι και η MS απρόβλεπτη (γι΄αυτό την είπα ''καριολάιν'' ) και φοβάμαι ότι βγάζει σιγά-σιγά στην επιφάνεια (πρώτο τραπέζι πίστα ) ότι κρυβόταν απο χρόνια στα ενδότερα κι΄ότι δε θέλαμε να βγεί και να χαλάσει την ''εικόνα'' που ζοριστήκαμε να ''δείξουμε''....
Ε ναί . Έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας , αλλά μάλλον είχαμε και κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα που αργά-αργά βγαίνουν κι΄αυτά στην επιφάνεια.
Είναι 11 η ώρα βράδυ και με σκαρφαλώνουν δαίμονες τέτοια ώρα και δε θέλω να είμαι ευγενική ούτε κάν με΄μένα.
Καλύτερα να μη συνεχίσω ....
Νίκο της Πάφου , χαιρετώ σας όλους κι΄εγώ και τα τετραποδάκια που ζωή νά΄χουν κοντεύουν 30 (όλα έρχονται απο παντού εδώ ) και την Κυριακή ήμουν στο θαλασσοταβερνάκι ΚΑΙ με το Θανάση το γλαρόπουλο στα πόδια μου (πάντα) παρέα και τσικουδιά της Κρήτης μας αρμένιζε.
Βίκη να ζήσει το Ζηνάκι σου και νάστε χαρούμενες κι΄ευτυχισμένες .
Εύχομαι όμορφο πρωινό σε όλους και δυνατή ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Μονο μεσα σε μία, η μαλλον και σε πολλες αγκαλιες αγάπης μπορεις να νιωσεις νομιζω αυτο που εχεις ανάγκη τετοιες στιγμές...εγω τουλαχιστον αυτο θελω απο τους δικους μου στις ζορικες στιγμες...ο,τι και να πεις κι ο,τι νιωθεις εχεις δικαιο...καλυτερα που ξέσπασες...το κλαμα ειναι μια κάποια λυτρωση...όμως δεν το βαζουμε κατω ε?σε φιλω με πολυ αγαπη