Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Απρ 05, 2017 12:37 pm

Καλησπέρα σε όλους.
Ντιάνα, με βοήθησε πάρα πολύ η "πατέντα" σου με την λαβή στο κρεβάτι. Όταν γκρίνιαζα για το θέμα της πληροφόρησης του forum, εννοούσα και κάτι τέτοιο, σαν αυτό που με βοήθησες. Σίγουρα όλοι μας έχουμε ανακαλύψει πατέντες και τεχνικές για να διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας. Ας τις αναφέρουμε να βοηθηθούν και οι υπόλοιποι!

Σημ. Τα πλαστικά δετικά στην ελληνική αγορά λέγονται νταιράπ και βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη. Είναι ο καλύτερος τρόπος να δέσει κάποιος κάτι σφιχτά και πολύ γερά.
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

Σοφία

Δημοσίευση από Σοφία » Τετ Απρ 05, 2017 1:00 pm

Καλό μεσημέρι σε όλους μας και καλή ξεκούραση !
Εύχομαι καλά να είστε παιδιά.
Σας περίμενα χθές στο ραδιόφωνο -και αφιέρωσα τραγούδια απο Ξυδάκη , Μητροπάνο έως Madrugada , αλλά δε φανήκατε....
Τέσπα που λέει και η Litsa ,
Καλά να είμαστε όσο μπορούμε όλοι και να βρίσκουμε το δρόμο μας όπως μπορούμε , όσο μπορούμε.
Φιλιά και καλή ξεκούραση σε όλους.
:have_a_nice_day:

MARINA

Δημοσίευση από MARINA » Τετ Απρ 05, 2017 4:31 pm

Καλησπέρα σε όλους και πάλι με κεφάλι βαρύ κι ασηκωτο!!! :emojis-19: :emojis-16: ελπίζω όλοι να είστε καλυτερα...Καφέ δεν πίνω, πήρα παυσίπονο και ύπνο...Σοφακι όσο το θέλω να ακούσω την υπέροχη πάντα εκπομπή σου και να ταξιδέψω με τα τραγούδια σου, τόσο το απόγευμα της Τρίτης, που είναι ήδη "φορτωμένο" μου βγάζει έξτρα υποχρεώσεις...Να μαστε καλά και θα βρεθουν και μέρες να σε ακούσουμε, που θα πάει? Μαγνητοφωνημένη, σε επανάληψη, η εκπομπή γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να μεταδίδεται? δεν γίνεται μάλλον ε?Καλά θα ήταν πάντως...Φιλιά! =Kiss of love=
C'est la vie!!!j'aime la vie!!!

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Τετ Απρ 05, 2017 7:25 pm

Γεια σας συγκατοικοι!!!!
Σοφια,βολταρα εχθες την ωρα της εκπομπης σου. :have_a_nice_day:
Μαρινα,παλι κεφαλοπονος;;Εισαι καλυτερα;; @onion35@
Ντιανα ευγε!!!Βαλε μας φωτο τωρα που εγινες εξπερ! @onion24@
Εδω ολα καλα και σταθερα...
Φευγω τωρα,τα ξαναματαλεμε! @onion29@
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

kely

Δημοσίευση από kely » Τετ Απρ 05, 2017 8:03 pm

Φιλαράκια μου γειά σας καφεδάκι θα πιώ ευχαρίστως Ντιανάκι μου ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω μου έχει συμβεί δυο τρείς φορές και μένα με ακριβώς τα ίδια συναισθήματα το κλάμα είναι λυτρωτικό .
Μάλλον το έχω ξαναπεί νοιώθω ότι δεν ζω την ζωή μου απλά την παρακολουθώ μερικές φορές μου είναι αφόρητο αλλά το παλεύω για τους δικούς μου ανθρώπους .
Θέλω να σας ρωτήσω όμως όταν δεν αντέχετε κάποιους ανθρώπους που το παίζουν ξερόλες τι κάνετε ώστε να μην διαταραχθεί η οικογενειακη γαλήνη .
Είναι από την μεριά του συζύγου και δεν θέλω να τον στεναχωρήσω αλλά μου σπάνε τα νεύρα μερικές φορές ίσως και αθελά τους αλλά δεν μπορώ .

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Πέμ Απρ 06, 2017 9:36 am

Μια ζωηρη καλημερα σε ολους τους συγκατοικους,απο τον ηλιολουστο Βορα!!!!! @onion24@
Ευχομαι να ειστε ολοι οσο καλυτερα γινεται...και λιγο παραπανω! :have_a_nice_day:
kely,οταν δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση καποιον,αστραφτω...οχι σφαλιαρια οοοχι χεχεχε,ενα μεγαλο χαμογελο,αφοπλιστικο και τον κοιταζω επιμονα στα ματια.Τοτε αυτος,συνηθως,χαμηλωνει το βλεμμα και αλλαζει κουβεντα.
Αν δεν πετυχει,λεω απλα"αλλαζουμε θεμα" και μετα απο λιγα δευτερα αμηχανιας σχολιαζω τον καιρο ή κατι τετοιο... :grin:
Ζητηστε καφεδακια ...γενικα οτι τραβαει η ορεξη σας, και θα σας σερβιρω
Δεν στρωνω τραπεζι γιατι δεν ερχεστε και τα πεταω...δεν θελω να πεταμε φαγητο,οοοοοχι
Παρενθεση,admin,ενα εικονιδιο που να γνεφει οχι με το δαχτυλο θα ηθελα,ευχαριστω! :have_a_nice_day:
Ελατε συγκατοικοι,εφερα παρεα,τα αγαπημενα μου παντουλακια!!!! @onion24@ @onion24@ @onion24@
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

Χαρίτωνας15

Δημοσίευση από Χαρίτωνας15 » Πέμ Απρ 06, 2017 9:59 am

Βίκυ, μια σπανακοτυρόπιτα θα τη περιποιόμουνα ευχαρίστως, ε μέχρι ν' αρχίσουν οι Κυπριακές φλαούνες, εκεί να δεις πόλεμο.
Καλημέρα.

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Πέμ Απρ 06, 2017 10:10 am

Καλημερουδια κι απο τα κεντρικα με ηλιο αλανιαρη! !sundrinks!
Βικυ, ενα διπλο εσπρεσσο, ευχαριστω! Τι γλυκες που ειναι τα παντακια σου!!! @onion24@
Anni, σε βλεπω :emojis-4: και σε περιμενω! :emojis-3:
Κελυ μου, εγω πλεον ανοιγω το στομα και μιλαω! Και εχω εξηγηθει στους παντες πως το νευρικο μου συστημα δεν εχει αντοχες για τις παπαριες του καθενος ανιδεου. Και κυριως οσων ειναι ξερολες! Ειδικα αυτοι εχουν ακουσει τα καλυτερα! :grin: Και κερδισα και την εκτιμηση και τον σεβασμο εντος και εκτος οικογενειας και το κυριοτερο την ησυχια μου!!! :grin:
Μαρινα, περαστικα και μια μεγαλη αγκαλια !caress! !caress! !caress!
Σοφια, next time, η περασμενη Τριτη ηταν καπως.... :nose_pick:
Γεια σου Νικο! =hiya=
Φιλια σε ολους! =Heart fill with love=
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Βίκυ

Δημοσίευση από Βίκυ » Πέμ Απρ 06, 2017 10:21 am

Νικο,καλη ορεξη
Εικόνα
Κυπριακες φλαουνες...δεν τις ξερω,οταν φτιαξεις φερε να δοκιμασω! :grin:
Ντιανα ετοιμο το καφεδακι,εις υγειαν!
Εικόνα
Αλλος κανεις;;; :have_a_nice_day:
Η ζωή...ειναι ωραία!!!

Mιμικαμ

Δημοσίευση από Mιμικαμ » Πέμ Απρ 06, 2017 10:32 am

Καλημερούδια σε ολο το αγαπημενο παρεάκι :emojis-1:

Ευχαρίστως θα πιω ενα καφεδάκι με συνοδευτικο πεντε εξι σπανακοπιτάκια που ζηλεψα :emojis-10:

Κοριτσάκια μου να ειστε ολες καλα και με χαρούμενη διαθεση :emojis-1: :emojis-1: εδω ησυχια και αρκετη βαρεμάρα και πληξη.... :emojis-2: :emojis-2:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες