Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από brazil » Τετ Απρ 22, 2026 2:23 pm

Καλησπέρα!

Έχει τύχει και σε εμένα να μουδιάσουν εντελώς ή λίγο τα πόδια ή και τα χέρια. Ή και να μην νιώθω το υγρό με τον ίδιο τρόπο ξαφνικά. Με φρικάρει πάντα αλλά ευτυχώς επανέρχεται. Μόνο 1-2 φορές έχει κρατήσει 2 εβδομάδες ας πούμε. Συνήθως μετά από 4-5 μέρες υποχωρεί. Ευτυχώς. Νομίζω είναι της γενικότερης νευρικής ευαισθησίας μας.

Γέλασα πολύ με το "ειναι σαν να σε παιρνει αγκαλιτσα η καριολαιν" :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19: :emojis-19:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Απρ 22, 2026 2:36 pm

Σε ευχαριστώ brazil 😊😘 ανακουφίστηκα από τη μία και από την άλλη μου την έχει δώσει στα νεύρα (χα νομίζω η φράση που μας ταιριάζει 😛) με το κάθε σύμπτωμα/κατάλοιπο που μας κατσικώνεται με την καριολάιν που μπλέξαμε...😠😤
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τετ Απρ 22, 2026 5:29 pm

Εγω εχω ενα μονιμο ζητημα δυσαισθησιας στα ποδια, στο πελμα κυριως μεχρι τον αστραγαλο. Σε εποχικες παραστασεις, δηλαδη οταν καλοκαιριαζει, φτανει μεχρι τα μισα της κνημης/γαμπας. 2-3 φορες εχει φτασει μεχρι το γονατο και με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας. :emojis-13:
Νομιζω το να μην καταλαβαινω το υγρο ειναι μονιμο. Και οταν κανω μπανιο, νομιζω δεν το καταλαβαινω. :nose_pick:

Ειδες τι ωραια και πιτυχημενα τα λεω brazil; :grin:
Αμα θελω γωωω... ειμαι σατανας μεγαλος :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες