Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Απρ 19, 2026 2:10 pm

Και δεν σας τα πα ολα! φαντασου! :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Εχτες ημουν σαν να με ειχε πατησει φοτρηγο :nose_pick: :dizzy:
Σημερα εχω επανελθει σε μεγαλο βαθμο... φοβαμαι ομως οτι θα ξαναπαω "εκδρομη" (το νοσοκομειο ειναι αρκετα εξω απο την πολη) μεσα στην εβδομαδα και ... βαρατε βιολιτζηδες :emojis-12:

Τωρα το σιγουρα θετικο ειναι οτι ειπε οτι βρισκει ενδιαφερουσα την περιπτωση μου , και ειναι διευθυντης της κλινικης, οποτε θελω να πιστευω οτι θα εχω πιο καλη επαφη μαζι του. Απο την αλλη τι ειναι το δευτερευον που θελει να βαλει... θα το πω επιστημονικα... ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΣΕΕΕΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Απο την αλλη, η διαθεση μου εχει αλλαξει γιατι εφυγε ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου. Τα τελευταια 2 χρονια περιπου εχω "ξεφορτωθει" πολλα που με βαραιναν και το τελευταιο με την δουλεια ηταν το τελευταιο ψυχοφθορο που ειχα.

Brazil, ειχες και συ τις περιπετειες σου... να σου πω ομως, μηπως ειναι απο το γνωστο ms hug; Δηλαδη να επαιξε κι αυτο ρολο μεσα σε ολα; Με εχει πιασει 2-3 φορες μεχρι σημερα και ειχα διπλωσει στα δυο ολες τις φορες... (δεν το χω πει στην νευρολογο αυτο, τωρα που το λεω :emojis-13: )

ΥΓ και ειναι το φοτρηγο. ετσι το ελεγε και ο χοσε στις σαββατογεννημενες :nose_pick: :emojis-12:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες