Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Απρ 26, 2026 7:39 pm

εβιβα μωρε ολουθε :grin: :grin: :grin:
!beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint!

προψε, την παρασκευη, το απογεμα εκανα το εμβολιο για τον ερπη :nose_pick:
εχτες ημουν καπως... πηρα 2-3 παυσιπονα ολη μερα.. σημερα μονο ενας πονος οταν ακουμπαω τον ωμο. Οποτε ολα καλα :grin:

σεις κει σα περα; τι κανετε; :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Δευ Απρ 27, 2026 1:24 pm

Χαίρετε χαίρετε :emojis-1:
Eβιβα και σήμερα :emojis-19: !cheers2!
Γιατί γιορτάζουμε που έκανες το εμβόλιο για τον έρπη;;; @onion35@
Έχεις έρπη;;; Για να μην έχεις έρπη;;; Υπάρχει εμβόλιο για τον έρπη;;; @onion35@
Πολλές οι απορίες... Μεγάλη ασχετοσύνη με δέρνει... :emojis-11: :emojis-19:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Απρ 27, 2026 3:48 pm

Πρωτον δεν εχω ερπη ζωατηρα. Μας βαζουν να το κανουμε το εμβολιο οσοι παιρνουμε τετοια φαρμακα γιατι ριχνουν το ανοσοποιητικο και μπορει να βγαλουμε. γκεκε; :nose_pick: (το πα σωστα τωρα ε :emojis-12: )

Τετοια εμβολια ειναι προληπτικα και σε κανονικες συνθηκες τα κανουν σε μεγαλη ηλικια (65-70 αν το θυμαμαι καλα)... και μετα εμεις τα πονεμενα :emojis-12:

Το γιορταζουμε γιατι εχει περασει καιρος που δεν το εχω κανει και ειχα ενα φοβο στην ακρη του μυαλου μου. Απο την μια ειναι νωρις ακομα δεν βιαζομαστε (οταν ειχα ξεκινησει), απο την αλλη ηταν καλοκαιρι οποτε αστο μην εχεις πυρετο και τετοια μες την ζεστη, απο την παραλλη ειχε πεισμωσει το συστημα και δεν μου το εγραφε και ψαχναμε την εταιρεια που το βγαζει να μας πει πως θα το κανουμε. :nose_pick:
Μεχρι που μια μερα, πηγα στην γιατρο και ξαφνικα μου λεει "Α! ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!" ειχε ενθουσιαστει και η ιδια γιατι εβγαλε ακρη :grin:
Οποτε το γιορταζουμε... επισης.. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; :emojis-12: τετοια ειναι η ζωη μας, με αυτα θα χαιρομαστε :emojis-12:

οι μικρες χαρες ειναι το αλατοπιπερο της ζωης :emojis-12:

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες