Το καφέ της καρδιάς μας

Το κομμάτι του forum για να συζητήσετε ότι σας προβληματίζει ή απασχολεί στην καθημερινότητα σας, ή να κάνετε ένα διάλειμμα.
Απάντηση
agathan
Site Admin

Re: Το καφέ της καρδιάς μας

Δημοσίευση από agathan » Κυρ Απρ 26, 2026 7:39 pm

εβιβα μωρε ολουθε :grin: :grin: :grin:
!beerpint! !beerpint! !beerpint! !beerpint!

προψε, την παρασκευη, το απογεμα εκανα το εμβολιο για τον ερπη :nose_pick:
εχτες ημουν καπως... πηρα 2-3 παυσιπονα ολη μερα.. σημερα μονο ενας πονος οταν ακουμπαω τον ωμο. Οποτε ολα καλα :grin:

σεις κει σα περα; τι κανετε; :nose_pick:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Δευ Απρ 27, 2026 1:24 pm

Χαίρετε χαίρετε :emojis-1:
Eβιβα και σήμερα :emojis-19: !cheers2!
Γιατί γιορτάζουμε που έκανες το εμβόλιο για τον έρπη;;; @onion35@
Έχεις έρπη;;; Για να μην έχεις έρπη;;; Υπάρχει εμβόλιο για τον έρπη;;; @onion35@
Πολλές οι απορίες... Μεγάλη ασχετοσύνη με δέρνει... :emojis-11: :emojis-19:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Δευ Απρ 27, 2026 3:48 pm

Πρωτον δεν εχω ερπη ζωατηρα. Μας βαζουν να το κανουμε το εμβολιο οσοι παιρνουμε τετοια φαρμακα γιατι ριχνουν το ανοσοποιητικο και μπορει να βγαλουμε. γκεκε; :nose_pick: (το πα σωστα τωρα ε :emojis-12: )

Τετοια εμβολια ειναι προληπτικα και σε κανονικες συνθηκες τα κανουν σε μεγαλη ηλικια (65-70 αν το θυμαμαι καλα)... και μετα εμεις τα πονεμενα :emojis-12:

Το γιορταζουμε γιατι εχει περασει καιρος που δεν το εχω κανει και ειχα ενα φοβο στην ακρη του μυαλου μου. Απο την μια ειναι νωρις ακομα δεν βιαζομαστε (οταν ειχα ξεκινησει), απο την αλλη ηταν καλοκαιρι οποτε αστο μην εχεις πυρετο και τετοια μες την ζεστη, απο την παραλλη ειχε πεισμωσει το συστημα και δεν μου το εγραφε και ψαχναμε την εταιρεια που το βγαζει να μας πει πως θα το κανουμε. :nose_pick:
Μεχρι που μια μερα, πηγα στην γιατρο και ξαφνικα μου λεει "Α! ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!" ειχε ενθουσιαστει και η ιδια γιατι εβγαλε ακρη :grin:
Οποτε το γιορταζουμε... επισης.. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; :emojis-12: τετοια ειναι η ζωη μας, με αυτα θα χαιρομαστε :emojis-12:

οι μικρες χαρες ειναι το αλατοπιπερο της ζωης :emojis-12:

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τετ Απρ 29, 2026 2:36 pm

Λοιπόοοοον... εψε εκλεισε το φακελο για το ΚΕΠΑ η γιατρος, οποτε τωρα περιμενω να με καλεσουν για να παω στην επιτροπη. Μου ειπε κατα τον Ιουνιο με Ιούλιο.. οποτε δεν βιαζομαστε :nose_pick:

Στο μεταξύ, την Δευτέρα έχω ραντεβού με ψυχίατρο... (το πα ε;) περιμενω να δω τι θα μου βρει :emojis-12:

σεις καλα; :grin:

ΥΓ εχω στειλει καποια βιογραφικα.. αλλα καμια απαντηση. ρε μηπως να στελνω μονο φωτογραφιες, να με παρουν γιατι ειμαι ομορφος; :emojis-12: :emojis-12: :emojis-12:

Άβαταρ μέλους
Ντιανα
Site Admin

Δημοσίευση από Ντιανα » Τετ Απρ 29, 2026 4:31 pm

Εμένα γιατί δεν μου πε κανείς για το εμβόλιο για τον έρπη οεο;; @onion35@
Δεν θυμάμαι να τό 'πες, αλλά γιατί θα πας σε ψυχίατρο;;
Νομίζω η φωτογραφία είναι μία καλή λύση @onion20@
Εγώ εδώ πέρα καλά :emojis-8: για τους άλλους δεν ξέρω, δεν βλέπω κίνηση.. :grin:
if you can't fly, then run.
if you can't run, then walk.
if you can't walk, then crawl.
but whatever you do, you have to keep moving forward

Άβαταρ μέλους
brazil
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από brazil » Τετ Απρ 29, 2026 4:48 pm

Με ρώτησε κι εμένα η νευρολόγος πριν ξεκινήσω θεραπεία με gilenya, αν έχω περάσει ανεμοβλογιά και έρπη ζωστήρα. Έχω περάσει και από τα δύο. Της το είπα. Παρόλα αυτά με έβαλε να κάνω εξέταση να αποδείξω πως έχω αντισώματα (δεν την έκανα σε δημοσιο φορέα οπότε την πλήρωσα κιόλας). Επομένως δεν χρειάστηκε να κάνω το εν λόγω εμβόλιο.

Παιδιά έχω χαθεί λίγο διότι τρέχω :emojis-13:
Έχω πολλά πράγματα να διευθετήσω και θα χρειαστεί να λείψω για μία εβδομάδα πάλι. Για καλό, δεν έπαθα κάτι.

Άβαταρ μέλους
κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από κώστας » Τετ Απρ 29, 2026 6:27 pm

Επιτέλους!!! Ας περάσει και κάποιος καλά εδώ μέσα. !clapping1! !clapping1! !clapping1!
Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που βγάζει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι κι΄ εσύ έχεις συμβάλλει σ΄ αυτό.

agathan
Site Admin

Δημοσίευση από agathan » Τετ Απρ 29, 2026 6:28 pm

Απ'όσο ξερω, εχει να κανει με το ποια αγωγη θα ακολουθησεις και πως επηρεαζει το ανοσοποιητικο, αν θα πρεπει να κανεις το εμβολιο.

Ειχα κανει και γω εξετασεις, οπως η brazil, αλλα εγω δεν εχω περασει ευτυχως οποτε επρεπε να το κανω... εεεε περααασεεε ο καιροοοοος και τελικα το κανα :emojis-12:

Με ιντερφερονες για παραδειγμα, δεν στο αναφερουν ποτε, γιατι δεν επηρεαζουν με τετοιο τροπο για να υπαρχει κινδυνος :nose_pick:

Σε ψυχιατρο θα παω γιατι... για διαφορους λογους. Ας παω πρωτα, να δουμε τι θα πει και θα σας πω :nose_pick: σιγουρα γιατι το τελευταιο εναμησι μηνα περιπου εχω μεγαλο αγχος. Μου εδωσε η νευρολογος ενα απλο αγχολυτικο αλλα δεν εχει κανει και πολύ δουλεια :nose_pick:

Ωραια... θα ξεκινησω με φωτογραφιες απο δω και περα! :emojis-12:

Brazil τρεχα, μονο να κανεις στασεις.. επιασε και ζεστα.. αν και εσενα δεν σε πειραζει!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες